Referenties

U kunt hier uw referenties plaatsen


Comments

 1. Kort geleden heeft Ad bij ons de badkamer en de toiletruimte gerenoveerd. Het resultaat is schitterend. Hij heeft alles zeer netjes opgeleverd. Ad werkt secuur, geeft goed advies en denkt mee om tot het beste resultaat te komen. Tevens is Ad een betrouwbaar persoon en wij hebben met hem gedurende deze verbouwing een zeer leuke tijd gehad. Hij is een prettig iemand om in huis te hebben.
  Voor ons geldt : bij een volgende klus die moet worden gedaan, staat Ad bij ons bovenaan.
  Harmen,Sylvia, Bente en Siem Adema.

 2. In de afgelopen 11 jaar heeft Ad diverse ruimtes in ons huis onder handen genomen. De renovatie´s van badkamer, toilet, keuken en gangen. In Maart van dit jaar heeft hij een slaapkamer met aangrenzende was/bergruimte omgetoverd tot een prachtige badkamer-ensuite. Alle werkzaamheden steeds met fantastisch resultaat. Ad levert vakwerk, denkt mee en adviseert, is flexibel en aanpassingen zijn tot op het laatste moment mogelijk. Kortom kunnen wij Ad aan iedereen aanbevelen en mocht er zich weer een klus aandienen is Ad de enige die daarbij voor ons in aanmerking komt!

  Jean en Jeanette Goossens.

 3. Badkamer vernieuwd

  Ad heeft in juni onze badkamer tot volle tevredenheid vernieuwd: vanaf de sloopwerkzaamheden en afvoer puin tot de opbouw van de nieuwe badkamer.
  Hij geeft goed en vakkundig advies, heeft oog voor detail, de prijs/kwaliteit zijn in evenwicht, hij geeft prima service, is prettig in de omgang en heeft een no-nonsense mentaliteit.
  Voor een volgende klus hoeven we niet meer ver te zoeken: alleen even Ad bellen.

  Familie Jetzes

 4. Ad heeft bij ons de badkamer volledig gerenoveerd, vanaf slopen tot en met de laatste details aanbrengen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, over zijn zorgvuldige manier van werken en over de prettige samenwerking. Kortom: vakwerk in de beste betekenis!

 5. Ad heeft recentelijk bij ons de toiletruimte gerenoveerd. Dit heeft hij voortreffelijk gedaan. Het eindresultaat is echt prachtig. Wij zijn dan ook heel tevreden over zijn manier van werken. Wat fijn is, is dat we zelf alle spullen (tegels, sanitair, etc.) konden uitzoeken en Ad maakte het dan.
  Hij is een echte vakman, die voor alles een oplossing weet. Hij houdt zich aan afspraken.
  Ad bedankt en op naar de volgende klus.

 6. Ad heeft bij ons de garage aangebouwd, de oude garage vloer vervangen, afvoer door de fundering naar buiten gelegd, tuinmuur gemetseld en raamwerk voor smeerput gemaakt.
  Wij zijn heel tevreden over het werk dat Ad heeft geleverd. Hij heeft een prachtige aanbouw gemaakt. Hij heeft erg mooi metselwerk geleverd. Verder is Ad een man van zijn woord. Hij geeft een eerlijke offerte en is een harde werker, geen 9 tot 5 mentaliteit. Wat wij erg fijn vonden is dat hij ook meedacht en tips gaf vooraf maar ook tijdens de verbouwing. Bij een volgende klus laten wij Ad zeker weer een offerte maken!

 7. Vakman, vriendelijk en correct!
  Prachtige aanbouw geplaatst waar we iedere dag van genieten.
  Bij een volgende klus gaan we zeker weer in zee met Ad Kasius.

 8. Peter Sloep
  september 12th

  Ad heeft onze badkamer, WC en wastafel in de logeerkamer helemaal gerenoveerd, inclusief het vernieuwen van leidingen voor water en CV. De klus is keurig op tijd geklaard, de prijs was alleszins redelijk, de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. We vragen Ad graag een volgende klus voor ons uit te voeren.

 9. Wij waren toe aan een nieuwe badkamer en Ad heeft dat bij ons gerealiseerd. Het is een hele mooie badkamer geworden. Ad is een echte vakman en werkt stug door. Bovendien biedt hij altijd een fraaie oplossing als er een probleem opduikt. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

 10. Ad bedankt voor het realiseren van onze uitbouw! We zijn er erg blij mee.
  Je hebt super werk geleverd. Je kan veel en werkt secuur.
  Indien we in de toekomst nog eens iets aan het huis willen verbouwen kiezen we weer jou! Voor jou is geen enkele vraag teveel.
  Succes verder.

  Groetjes Roy & Eveline Rulkens

 11. Ongeveer vijf jaar geleden heeft Ad onze badkamer tot onze volle tevredenheid gerenoveerd.Het is een plaatje geworden, Hij houdt zich aan de afspraken en zoekt altijd naar de best passende oplossing. We hebben Ad ervaren als een betrouwbare vakman.

 12. We hebben bij de verbouwing van onze zaak Ad ingeschakeld. Hier hebben we geen spijt van gehad. Hij denkt met je mee. Is flexibel en werkt heel secuur. We zullen hem in de toekomst zeker weer inschakelen. Ad , ga zo door!!!

 13. Wij hebben onlangs door Ad diverse werkzaamheden laten uitvoeren aan ons huis. Het liep uiteen van muren verwijderen/verplaatsen tot het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, stuc- en tegelwerk.
  Ad heeft deze wekzaamheden op meer dan uitstekende wijze uitgevoerd. Hij werkt zelfstandig, is flexibel en prettig in de samenwerking. Hij is bovendien ” van alle markten thuis” en is inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan klussen.
  Als we ooit nog weer iets te doen hebben in ons huis, dan vragen we dat zeker aan Ad, kortom we zijn erg tevreden!

 14. Renovatie in Neeritter

  Ook bij ons een paar jaar geleden een prachtige badkamer en toilet gemaakt .
  De toiletpot ventilator die hij geïnstalleerd heeft doet goed zijn werk . Geen vieze geurtjes meer op het toilet .
  Verder heeft hij alle muren voorzien van spachtelputz en de wand bij de haard betegeld .
  Bedankt Ad .
  Voor de volgende klus alleen maar jou !

  fam.Aspers

 15. Ad
  juli 1st

  Badkamer en toiletten renoveren. in Beek
  Ad heeft bij ons de badkamer en de toiletten tot onze volle tevredenheid gerenoveerd.
  Hij levert prima vakwerk en is een prettige man in de omgang.
  zeer aan te bevelen .

  Fa. Hovers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *